Hei alle sammen <3

Akkurat no driver eg å leser pensum for harde livet. Denne veka har vi heimeeksamen onsdag til fredag. Da får vi lov å bruke internett, bøker osv til å svare på eksamen. Det synes eg er veldig bra, men da blir nok også oppgava meir vanskelig også. Akkurat det gruer eg meg til. Får bare håpe vi får ei bra oppgave og som ikkje blir alt for vanskelig. Vi får oppgava i morgen klokka 14 og har da 48 timar på oss for å svare. 

Eg har masse pensum å lese, er faktisk ikkje halvveis (har ca 800 sider i pensum). Eg er så flink å lese i siste liten, og det slår jo tilbake. Neste eksamen vi har er skuleeksamen, da får vi ikkje lov å bruke hjelpemiddel. Derfor må eg nok begynne før å lese til den. 

Q: Har dokke eksamen snart? Kva slags fag?

Her er bøkene vi har i dette emnet (samfunssfag for joournalister)

xoxo Hege <3Hei alle sammen <3

Ei stund sida sist no, eg veit. Egentlig så er eg ikkje aktiv her lenger, men eg fikk plutselig lyst å begynne å skrive igjen. Kanskje det har sammenhengen med at eg går årsstudium på journalistikk i Kristiansand no. Mitt egentlige valg var å komme inn på sjukepleien, men det var ikkje lett for å si det sånn. Da såg eg gjennom ledige studier og endte opp med å søke årsstudium og bachelor i Kristiansand, men endte med årsstudium. Tenkte det var det smartaste siden eg ikkje vist heilt om eg likte meg på dette studiet. Så langt likar eg meg veldig godt, men er i tvil om eg skal fortsette til høsten igjen. Da veit dokke litt meir kva eg driver på med for tida :-)

xoxo Hege <3
Heia alle sammen :)

Gratulerer med dagen alle sammen. Håper alle har hatt ei fin 17.mai feiring på skikkelig norsk vis. Jeg husket hvordan det var å gå i tog som liten. Det var skikkelig slitsomt for benene. Det er veldig rart å si, men noen ganger savner jeg faktisk livet som liten. Da har man ingen press eller forpliktninger på samme måte som man har når man er blitt eldre. Presset for å bli godtatt i samfunnet, ha mange venner, hvordan man skal se ut og hvordan man skal oppføre seg i forhold til alderen. Det er ikke alltid like lett å vere voksen. Noen ganger er det faktisk litt godt å bare sette seg ned og ta livet med ro. 

Hurra for Norge <3


xoxo Hege <3
Hei alle sammen <3 

Jeg føler at jeg er en POPster. For dere som ikke vet hva det er så er det blanding av dans og pilates på en treningsmatte. Jeg følger en person på youtube som startet dette fenomenet. Hun er veldig flink og kaller seg for Blogilates. Her er en video hvis dere har lyst til å prøve det ut:

lCg_gh_fppI

Det finnes veldig mange forskjellige øvelser som er veldig kjekke. Det er ikke altså bare som i den videoen over ;-) 
 

Sjekk ut mer om hun her: http://www.blogilates.com og så finner dere henne på youtube under navnet Blogilates. 

xoxo Hege <3

Q: Har du prøvd noen av videoene hennes før?
Hei alle sammen <3

Har dere hørt Paradise Hotel låta? Digger den. Det er Sandra Lyng som har æren av å synge og som har laga den :)

MtzwfihhjpQ
Q: Hva synes dere om låta og musikkvideoen?Hei alle sammen :) I dag er eg bare litt små irritert som du forstår når du leser videre :-P

En ting jeg bare hater med internett er all den jævla reklamen som skal dukke på hver eneste side. Det går ikke an å være på internett uten at man kommer over en reklame om å gå ned 10 kg for å spise eller drikke et eller annet, "har du prøvd den nye balsamen fra sunsilk" eller "lån 100 000 kr i dag for ingen ekstra kostnad". Husker da det plutselig kom reklame på youtube også. For å bare høre en fin sang du liker må du sitte å ikke kunne hoppe over en reklame om "jeg er gravid...." Blir bare så deprimert!

Hvis folk virkelig begynner å tro på all den reklamen eller at faktisk skal være bra med en sånn sunsilk shampoo for tørt hår, så er det faktisk ikke så rart. Ikke rart folk får plager og problemer i ung alder sier nå jeg, når alt skal handle om utseende, kropp, og helse. Folk får jo ikke rukket å snudd seg i stolen før det kommer en ny slankekur som skal være populær.En ting jeg nettopp oppdaget er at den ene e-posten som jeg bruker til jobb, skole osv er kanskje blitt sletta. Så det betyr at jeg må lage meg en helt ny og at jeg må endre e-posten over alt der jeg bruker den. Det er så bortkasta at jeg ikke skjønner. Blir så irritert at alt skal være så inni helvete vanskelig hele tiden. 

Nok om min lille frustrasjon i dag. Haha....

Noe du irriterer deg for i dag?

 
Hei alle sammen :-)

Jeg ble så utrolig glad i sted. For jeg tar bare engelsk som fag nå for å få vitnemål så må jeg bestå på skriftelig eksamen...ugh hjelp..
Vertfall jeg skulle egentlig ha engelsk i morgen klokken 14, men av en eller annen grunn så kan ikke læreren være der, så da slipper jeg å møte opp. Dette fordi jeg får oppgaver av læreren som jeg skal gjøre og fordi jeg er så dårlig på å bygge opp setninger på engelsk. Derfor får jeg da litt ekstra hjelp, noe som jeg faktisk trenger så sykt.

I morgen kan jeg da være hjemme å skrive på oppgaven jeg har jobbet med siden fredag :)

Q: Noe du er spesielt glad for i dag?

- Hege :) 
Hei alle sammen  :-)

Tenkte å ha en spørsmålsrunde. Da er det bare å stille mange spørsmål.- Hege


Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits