Hei alle søtinger <3

Jeg vil bare si at jeg er dårlig til å blogge, men jeg skal prøve å gjøre det hver dag. Problemet mitt er bare at kameraet mitt er fult og jeg gidder liksom aldri å "tømme" det. Så har jeg også et annet problem, hva skal jeg liksom blogge om? Håper dere kan komme med ideer altså, for jeg er snart helt blank. 

I dette innlegget vil jeg bare si at jeg har en youtube konto som dere kan følge 

Susiejenta2

og så har jeg en instagram konto som jeg legger ut inspirasjonsbilder osv på :)

Inspirationnews

Håper dere følger meg :)

Q: None tips til hva ma kan blogge om?

- Hege

 
Hei alle sammen :-)

Jeg ble så utrolig glad i sted. For jeg tar bare engelsk som fag nå for å få vitnemål så må jeg bestå på skriftelig eksamen...ugh hjelp..
Vertfall jeg skulle egentlig ha engelsk i morgen klokken 14, men av en eller annen grunn så kan ikke læreren være der, så da slipper jeg å møte opp. Dette fordi jeg får oppgaver av læreren som jeg skal gjøre og fordi jeg er så dårlig på å bygge opp setninger på engelsk. Derfor får jeg da litt ekstra hjelp, noe som jeg faktisk trenger så sykt.

I morgen kan jeg da være hjemme å skrive på oppgaven jeg har jobbet med siden fredag :)

Q: Noe du er spesielt glad for i dag?

- Hege :) 
Hei alle sammen :-)

Lenge siden jeg har blogget nå. Har liksom ikke blitt med meg, siden jeg har vert litt opptatt + jeg ikke viste hva jeg skulle blogge om. Nå tenkte jeg vertfall å svare på spørsmplsrunden jeg hadde. 

Hvem er dine aller beste venner?
Jeg blei kjent med noen på folkehøgskolen som jeg blei veldig god venn med. De heter Camilla, Caroline, Ida og Jill. Jeg har også noen veldig gode venner her i Florø. De heter Vilde, Heidi, Lena, Lovinda og Martine :-)Noen av bildene er gamle nå da ;)

Hvilke blogger leser du?
Jeg leser Emilie Nereng(voe) sin blogg og bloggen til Caroline Berg Eriksen fast. Så leser jeg noen blogger sånn av og til som for eksempel l0ve.blogg.no og auroramohn.blogg.no 

Favorittsang?
Hm...vanskelig spørsmål. Det jo bare så mange kule og fine sanger man kan høre på. Hvis jeg må si en så liker jeg veldig godt Don't av Ed SheeranFavoritt klesbutikk, og klesmerke?

Jeg kjøper klærne mine som oftest på Cubus, bikbok, hm eller andre billige kjeder. Har ikke noe favoritt klesmerke som jeg kommer på.

 Største forbilde?
Hm..Jeg vet ikke helt. Før var det nok Miley Cyrus, men jeg liker henne ikke så mye lenger etter at hun forandret seg sånn. Jeg liker veldig godt Nina Dobrev, Candice Accola og Katarina Graham <3

 Hva er din favorittmat?

Jeg er veldig glad i taco og pizza ♥

Hva er din favoritt serie?
Jeg er veldig treig av meg så jeg begynte ikke å se på The Vampire Diaries før i 2013 eller 2014, men jeg burde ha sett den serien før for jeg bare ELSKER DEN ♥ For dere som ikke har sett den serien, da må dere få ræva i gir.... :-P

 Trives du på skolen?

Man kan ikke akkurat si at jeg går på skolen da. Jeg tar bare opp igjen engelsk 3 året og har bare 90 min timer noen ganger i uken. Ja trives så godt som jeg kan ;-)

 

Takk for alle spørsmålene. Noen spørsmål til neste spørsmålsrunde? 

 

- Hege


Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits