Hei alle sammen :) I dag er eg bare litt små irritert som du forstår når du leser videre :-P

En ting jeg bare hater med internett er all den jævla reklamen som skal dukke på hver eneste side. Det går ikke an å være på internett uten at man kommer over en reklame om å gå ned 10 kg for å spise eller drikke et eller annet, "har du prøvd den nye balsamen fra sunsilk" eller "lån 100 000 kr i dag for ingen ekstra kostnad". Husker da det plutselig kom reklame på youtube også. For å bare høre en fin sang du liker må du sitte å ikke kunne hoppe over en reklame om "jeg er gravid...." Blir bare så deprimert!

Hvis folk virkelig begynner å tro på all den reklamen eller at faktisk skal være bra med en sånn sunsilk shampoo for tørt hår, så er det faktisk ikke så rart. Ikke rart folk får plager og problemer i ung alder sier nå jeg, når alt skal handle om utseende, kropp, og helse. Folk får jo ikke rukket å snudd seg i stolen før det kommer en ny slankekur som skal være populær.En ting jeg nettopp oppdaget er at den ene e-posten som jeg bruker til jobb, skole osv er kanskje blitt sletta. Så det betyr at jeg må lage meg en helt ny og at jeg må endre e-posten over alt der jeg bruker den. Det er så bortkasta at jeg ikke skjønner. Blir så irritert at alt skal være så inni helvete vanskelig hele tiden. 

Nok om min lille frustrasjon i dag. Haha....

Noe du irriterer deg for i dag?

 


Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits