Hei alle sammen :)

Må dele disse gode banan pannekakene. Det er veldig godt og super enkelt. Det eneste man trenger er ett egg og en banan. Hvis du ikke er så fan av banansmaken så kan du bruke to egg. Blend det godt sammen i en blender eller bruk en stavmikser :)

Håper det smaker :)

xoxo Hege <3
Hei alle sammen <3 

Jeg føler at jeg er en POPster. For dere som ikke vet hva det er så er det blanding av dans og pilates på en treningsmatte. Jeg følger en person på youtube som startet dette fenomenet. Hun er veldig flink og kaller seg for Blogilates. Her er en video hvis dere har lyst til å prøve det ut:

lCg_gh_fppI

Det finnes veldig mange forskjellige øvelser som er veldig kjekke. Det er ikke altså bare som i den videoen over ;-) 
 

Sjekk ut mer om hun her: http://www.blogilates.com og så finner dere henne på youtube under navnet Blogilates. 

xoxo Hege <3

Q: Har du prøvd noen av videoene hennes før?
Hei alle sammen <3

Har dere hørt Paradise Hotel låta? Digger den. Det er Sandra Lyng som har æren av å synge og som har laga den :)

MtzwfihhjpQ
Q: Hva synes dere om låta og musikkvideoen?

Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2016 · Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits