Heia alle sammen :)

Gratulerer med dagen alle sammen. Håper alle har hatt ei fin 17.mai feiring på skikkelig norsk vis. Jeg husket hvordan det var å gå i tog som liten. Det var skikkelig slitsomt for benene. Det er veldig rart å si, men noen ganger savner jeg faktisk livet som liten. Da har man ingen press eller forpliktninger på samme måte som man har når man er blitt eldre. Presset for å bli godtatt i samfunnet, ha mange venner, hvordan man skal se ut og hvordan man skal oppføre seg i forhold til alderen. Det er ikke alltid like lett å vere voksen. Noen ganger er det faktisk litt godt å bare sette seg ned og ta livet med ro. 

Hurra for Norge <3


xoxo Hege <3


Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits