Hei alle sammen <3

Elsker disse sokkene, de er så mjuke og varme. Kjøpte de på Cubus og det finnes utrolig mange farger :)

- Hege
Hei alle sammen <3

Over var det noen detaljer fra antrekket mitt fra i dag.

Q: Hva likte du best?

- Hege
Hei alle sammen <3

Måtte bare vise dere dette

Tusen takk for at jeg ligger på 12.plass og at dere liker å sjekke ut bloggen min. Det setter jeg veldig stor pris på. Jeg håper jeg kan få tatt antrekk bilder snart for det har jeg ikke gjort på lenge (ikke på den gamle bloggen heller). For dere som lurer er den gamle bloggen min mylifehege.blogg.no. Jeg bruker ikke den lenger, så jeg vurderer å slette den og heller bruke denne bloggen her. 

Hadde blitt glad for tilbakemeldinger om jeg skal slette den andre bloggen eller om jeg skal ha den fortsatt?

- Hege
Hei alle sammen <3

Jeg ville vise dere noen kule street styles som jeg fant på google. Jeg beundrer disse damene som kjører sin egen stil fult ut. Det er noe jeg ikke klarer helt. Mange kule høstantrekk. Det ser ut som man ikke trenger å velge bukser hele høsten heller, og det liker jeg. Jeg likte veldig godt nr 1 og 4, men alt i alt så likte jeg alle stilene. 

Q: Hvilket antrekk likte du best?

- Hege 
Hei alle sammen <3

Måtte bare si natta til dere. Skal på skolen i morgen(blir jo i dag). Jeg burde ha lagt meg før jeg vet, men jeg er flink å sjekke alt mulig når jeg først har begynt hehe xD God natt alle sammen :-)

- Hege
Hei alle sammen <3

Nå skal jeg ta et bad og så skal jeg kose meg videre med Vampire Diaries sesong 3. Begynner å skjønner hvorfor alle elsker serien. Stefan og Damon er super hotte :-)

Q: Hva har dere gjort i dag?

- Hege
Hei alle sammen <3

Jeg begynte nettopp å se på serien Young & Hungry og jeg må bare si det, JEG ELSKER DEN. Serien handler om Gabi som er ansatt hos Josh for å lage mat hos ham. Serien er fult av humor, romantikk, vennskap og fiender. Man må jo bare elske denne serien. Som ikke det er nok så er Emily Osment i hovedrollen med blant annet Ashley Tisdale som gjesteskuespiller. 

Q: Har dere hørt om/sett på serien?

- Hege
Hei alle sammen <3

Skal ha chicken curry til middag. Har aldri smakt denne før, så jeg gleder meg til å prøve den ut. Håper den ikke er sterk da.

Q: Hva skal dere ha til middag?

- Hege
Hei alle sammen :)

Nå stikker jeg snart til byen. Jeg skal ha time kl 14 i dag. Jeg tar bare opp igjen engelsk, så da blir det frem og tilbake fra byen og hjemme.

Q: Skal i dag?

- Hege

Hei alle sammen <3

Jeg har laget en liten collage til dere som viser hva som er nytt i nettbutikkene Only, HM og Monki.
Ha en fortsatt god mandagskveld =)

Q: Hva likte dere best? 

- Hege
Hei alle sammen :)

I dag har jeg bare koset meg med mange repriser på tv2sumo. Så har jeg også utforska mer på The Sims 4. Digga spillet, dere må bare prøve det for dere som ikke har det ;)

Skal vi danse ser jeg på nå.

Gjort i dag?

- Hege
Hei alle sammen :)
Jeg lurer på hva slags header som blir finest til designet på bloggen min. Noen forslag? Jeg trenger litt hjelp :)

- Hege 
Hei alle sammen. Jeg fikk Det Nye magasin i posten i dag. Det er første gang jeg abonnerer på dette magasinet, men jeg har lest magasinet før og gleder meg fremover til neste magasin kommer i postkassen. Noen andre som abonnerer?


Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits