Hei alle :)

Er det noen av dere som har macbook pro 13 tommer uten retina skjerm?

- Hege
Hei alle sammen :)

Jeg har tenkt lenge på å kjøpe meg en macbook pro, men jeg vet ikke hva slags jeg skal ha. Jeg vet Macbook Pro Retina ikke har cd-rom og det er noe jeg bruker en del for å se på serier jeg har på samle dvd. Jeg vet også at jeg kan få tak i superdrive til koble til slik at man kan se på dvd. Så vet jeg heller ikke hva som er best av 13 tommer eller 15 tommer. Jeg håper det er noen der ute som vet litt om Macbook Pro og som har/har hatt macbook. 

Macbook Pro 13 tommer er kanskje lettest å ta med seg overalt + den er billigere enn Macbook Pro 15.

Q: Hvilken burde jeg ta og hvorfor?
Hei alle sammen .)

I går fikk jeg pakken min fra HM. Den inneholdt et par sko og gjennomsiktige bh-stropper. 

Q: Hva syns dere om skoene?

- Hege
Jeg liker å se på The Vampire Diaries for øyeblikket. Jeg har konmet til sesong 3 pg er snart ferdig med den

Q: Hvilke serier liker dere å se på?

- Hege


Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits