Hei alle sammen :)

Noen måneder siden sist ja. Jeg viste ikke hva jeg skulle blogge om sist jeg var her, men nå tror jeg faktisk jeg har funnet noe å blogge om. Jeg er veldig glad i å skrive historier og tenkte faktisk kanskje å studere journalist eller tekst og forfatter. Noe i den duren. Så kanskje jeg kan bruke bloggen til noe positivt innen skriving og bare finne et random tema eller noe sånt å skrive om hver dag?

Q: Hva synes du om den nye ideen min?


Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits