Hei alle sammen :)

Jeg driver å ser Vampire Diaries akkurat nå. Jeg har kommet til episode 6 i sesong 5. Jeg bare elsker denne serien.

Q: Elsker du også Vampire Diaries, og hvor langt har du kommet?

- Hege
Hei alle sammen  :-)

Tenkte å ha en spørsmålsrunde. Da er det bare å stille mange spørsmål.- Hege
Hei alle sammen :-)

 

I dag fikk jeg endelig macbooken min :) Jeg har lengtet etter dette øyeblikket så lenge nå, og endelig er dagen her

Macen min var egentlig på døra på onsdag, men da var jeg på jobb. Derfor måtte den helt tilbake til Bergen for så å komme hit igjen. I dag var jeg hjemme så da fikk jeg den på døren.

Sorry for den dårlige bilde kvaliteten, men jeg hadde plana om å ta bilder med speilrefleks kameraet mitt. Det var uheldigvis utladet, så da ble det mobilkamera.

Q: Har dere macbook?

 

- Hege
Hei alle sammen :)

Dårlige kvalitet på bildene.

Q: Hva synes du?

- Hege
Hei alle sammen :)

I morgen skal jeg på jobb. Jeg jobber på omsorgsenteret her i Florø, men jeg er bare ringevakt. Jobben er altså reinhold, noe som ikke alltid er like gøy, men det er et viktig arbeid som trengs på et omsorgsenter.

Q: Hvor jobber dere?

Natta

- Hege
Hei alle sammen :)

Sjekk bildet under

Det er bare 36 dager til jul. Shit!! Eg har ikkje begynt å tenke julegave en gang. Så elsker jeg å bake pepperkaker, så jeg har iallefall lyst å få til det.

Q: Har dere begynt å tenke på julegaver?

- Hege
Hei alle sammen ♥

Jeg gleder meg som en baby til macen min kommer til meg. Jeg har da bestilt en Macbook Pro 13 uten retina skjerm fra apple.com. Tror jeg bestilte den 14 november og forventet leveringstid er denne fredagen(21 november) Jeg håper den kommer og ikke er forsinket. For da slipper jeg å vente i spenning over helgen. Har aldri hatt en macbook før, så dette blir spennende. Har venninner som har macbook og ett søskenbarn som også har macbook. De er veldig fornøyd, og anbefaler macbook.

Jeg bestilte den som sagt på apple.com og den blir fraktet med tnt express. Jeg sjekker så å si sporingen hver andre time, og akkurat nå er den i Nederland :-)

Macen ser slik ut:

Apple MacBook Pro 13-inch (Mid 2012) : Ports

Apple MacBook Pro 13-inch (Mid 2012) : Front

Can't wait.

Q: Har du kjøpt macbook på apple siden? Har du macbook pro?

 
Hei alle sammen :)

Eg elsker duftlys, spesielt nå på høsten og vinteren. Da er det veldig koselig å ha på lys inne, når det er som kaldest ute. I år har det ikke vert så kaldt ute enda og det er rart å tenke på når vi er i midten av november måned.

Duftlys fra IKEA; eple, kokos, appelsin og en type blomster roser eller noe sånt(det lilla lyset)

De to lysene over her er bare vanlige lys uten duft ;)

Q: Hva synes du om duftlys?

- Hege
Hei alle :)

Dere har kanskje fått med dere at jeg har slettet den gamle bloggen min? Jeg var så lei av bloggnavnet, derfor ble den slettet.

Akkurat nå er jeg på besøk hos bestemoren min og skal snart si god natt for i dag. Jeg elsker å være på besøk her. En av grunnene er at bestemor ikke har internett, derfor må man liksom finne på andre ting å gjøre. Litt ironisk at jeg da ligger her og blogger på 4G nettet da.

Når det er sagt så håper jeg at jeg får tatt litt mer bilder, kanskje noen antrekk eller noe.

Natta <3

- Hege
Hei alle sammen :)

Dere må sjekke ut denne sangen her: 


Digger den sangen. Jeg går på jazz, og der har danselæreren laget en koreografi til denne sangen <3

Q: Hva synes du om sangen?

-Hege

 


Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits