Hei alle sammen <3

Akkurat no driver eg å leser pensum for harde livet. Denne veka har vi heimeeksamen onsdag til fredag. Da får vi lov å bruke internett, bøker osv til å svare på eksamen. Det synes eg er veldig bra, men da blir nok også oppgava meir vanskelig også. Akkurat det gruer eg meg til. Får bare håpe vi får ei bra oppgave og som ikkje blir alt for vanskelig. Vi får oppgava i morgen klokka 14 og har da 48 timar på oss for å svare. 

Eg har masse pensum å lese, er faktisk ikkje halvveis (har ca 800 sider i pensum). Eg er så flink å lese i siste liten, og det slår jo tilbake. Neste eksamen vi har er skuleeksamen, da får vi ikkje lov å bruke hjelpemiddel. Derfor må eg nok begynne før å lese til den. 

Q: Har dokke eksamen snart? Kva slags fag?

Her er bøkene vi har i dette emnet (samfunssfag for joournalister)

xoxo Hege <3Hei alle sammen <3

Tenk da, om en dag så får vi vite kem som blir USA neste president. Heilt sjukt å tenke på. Eg synes synd på USA. Begge av kandidatane er ikkje akkurat nokke å juble for. Mest ville eg ha stemt på Hillary, viss eg absolutt måtte velge mellom dei. Ho har vel kanskje litt vett igjen. En ting er vertfall bra da; ho er dame haha.

Q: kva synes dokke om kandidatane?

xoxo Hege <3
Hei alle sammen <3

Ei stund sida sist no, eg veit. Egentlig så er eg ikkje aktiv her lenger, men eg fikk plutselig lyst å begynne å skrive igjen. Kanskje det har sammenhengen med at eg går årsstudium på journalistikk i Kristiansand no. Mitt egentlige valg var å komme inn på sjukepleien, men det var ikkje lett for å si det sånn. Da såg eg gjennom ledige studier og endte opp med å søke årsstudium og bachelor i Kristiansand, men endte med årsstudium. Tenkte det var det smartaste siden eg ikkje vist heilt om eg likte meg på dette studiet. Så langt likar eg meg veldig godt, men er i tvil om eg skal fortsette til høsten igjen. Da veit dokke litt meir kva eg driver på med for tida :-)

xoxo Hege <3


Hege R B
Jeg er ei jente fra Florø som er født i 1994. Jeg liker å spille piano, lese bøker, danse og synge. Jeg blogger mest om min hverdag der jeg henter bilder fra internett eller fra bilder jeg tar. Det er mye forskjellig jeg liker å blogge om, så jeg prøver å være variert. Følg meg da vel ♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Oktober 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Blogg · Hverdag · MoteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits